La CUP de Figueres copsa l'interès dels veïns en matèria de participació ciutadana

La formació independentista recull les aportacions dels figuerencs en diverses reunions programades per la ciutat

La Candidatura d’Unitat Popular va iniciar divendres al vespre el primer dels cinc punts de trobada programats per tal de debatre entorn diferents qüestions de la ciutat. La Biblioteca Fages de Climent va acollir el punt de participació ciutadana, que va ser l’escollit per obrir el primer debat d’on varen sorgir 'propostes enriquidores que poden marcar un canvi de tendència en el concepte de polítiques participatives', segons va afirmar la formació independentista. En aquest sentit, la CUP constata que cal incloure propostes amb l’objectiu de millorar la transparència i informació de l’Ajuntament envers els ciutadans.

Segons la candidatura es va posar de manifest la necessitat que els figuerencs tinguin accés a la documentació de qualsevol temà de caràcter públic d’una manera 'ràpida i senzilla'. El web municipal es veu com una eina idònia per atendre aquestes necessitats segons els independentistes.

Per altre banda, la CUP va confirmar que proposarà que es facin públiques totes les subvencions, convenis i ajudes que atorga l’Ajuntament. ja que consideren que la ciutadania té dret a saber com es gestionen els recursos municipals.