El Black Music Festival tanca l'edició més participativa

El picnic al Parc del Migdia es manté com un dels actes més multitudinaris

El Black Music Festival tanca aquest diumenge la seva divuitena edició amb un concert de la BCN Soul Choir a la Sala La Sitja de Fornells de la Selva (Gironès) aquesta tarda.
La del 2019 ha estat la "més participativa" de totes, en bona part, gràcies a la gran quantitat d'entitats que hi han col·laborat. També ha estat una de les més multitudinàries, especialment per la gran assistència de públic que va tenir el Black Music Picnic que es va fer aquest dissabte al Parc del Migdia de Girona. El bon temps ha contribuït a atraure més gent i l'actuació de The Gramophone Allstars ha estat la que ha registrat més espectadors. També han omplert les grans apostes del festival com Postmodern Jukebox, Vintage Trouble o l'homenatge a Aretha Franklin, que va penjar el cartell de 'no hi ha entrades' a la Sala Montsalvatge de l'Auditori de Girona.
 
El director del Black Music Festival, Pau Marquès, ha destacat que "la marca Black Music Festiva s'ha guanyat la confiança del públic". Marquès també ha posat en valor aquest any hagin omplert els concerts d'uns artistes de molta qualitat, que no formen part del circuit comercial.