El fiscal demana 3 anys i nou mesos de presó per a un jove acusat d'intentar violar una dona a Girona

El jove s'hauria abraonat damunt la víctima quan anava sola pel carrer l'octubre de l'any passat

Segons el relat acusatori, els fets van tenir lloc cap a les set del matí del 30 d'octubre de l'any passat. La víctima, que té 41 anys i és txeca, caminava pels voltants de l'antiga plaça Europa quan el processat se li va abraonar. El jove l'hauria empesa contra el terra i, un cop allà, se li hauria llançat a sobre, li hauria fet tocaments i l'hauria intentada forçar.


El processat, Mohamed A., és de procedència marroquina. El fiscal li imputa un delicte d'agressió sexual i un altre d'amenaces, a més d'una falta de lesions. Pels dos primers, sol·licita una condemna global de 3 anys i nou mesos de presó, i per la falta una multa de 450 euros.

En matèria de responsabilitat civil, demana que el processat pagui una indemnització de 1.000 euros a la víctima. La jove va presentar la denúncia davant els Mossos d'Esquadra i a la causa també hi consta un informe forense, elaborat en base a l'informe d'urgències del centres hospitalari on la víctima va anar per ser atesa després de l'agressió.

El judici s'havia de celebrar avui al Jutjat Penal Número 2 de Girona. La vista oral, però, s'ha suspès fins al proper 18 de maig. Segons sembla, un testimoni hauria presenciat l'agressió sexual, però no se l'ha localitzat.