Detinguts dos joves per robar en tres botigues de Figueres

Els lladres es van endur productes valorats en prop de 1.000 euros

Els Mossos d'Esquadra van detenir dimecres dos joves de 19 anys, de nacionalitat marroquina i veïns de Figueres, com a presumptes autors de tres delictes de robatori amb força en establiments comercials de la ciutat.
Els fets van passar l'1 de març quan es van produir tres robatoris en botigues del centre de Figueres. Durant la matinada, els lladres van forçar les portes dels locals ubicats als carrers Joan Maragall i Peralada. De l'interior se'n van endur diverses peces de roba i articles.
 
En dos dels tres casos, a més, també es van emportar el calaix de la caixa registradora. La mercaderia robada està valorada en prop de 1.000 euros. La mateixa matinada, els agents van recuperar part dels objectes robats perquè els lladres els havien amagat en una paperera.
 
La policia va obrir una investigació que ha acabat amb la detenció dels dos nois però no es descarten més arrestos en els propers dies. Els detinguts, amb antecedents, van quedar en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició judicial.