CCOO demana a Comforsa més inversió per renovar i modernitzar la maquinària de l'empresa

L'accident laboral ocorregut a Ripoll la passada matinada ha acabat amb la vida d'un home mentre feia tasques de manteniment

La Federació d'Indústria de CCOO de Catalunya ha criticat 'la insuficiència' d'inversions en equipaments i demana a la direcció de Comforsa que faci 'les inversions necessàries' per renovar i modernitzar la maquinària de l'empresa. Segons el sindicat, l'equipament industrial està 'sobreexplotat' i això fa que estigui sotmès a reparacions 'constants'.


Els treballadors de totes les plantes de Comforsa s'han concentrat aquest dimarts al migdia davant la direcció general de l'empresa, que té la seu a Campdevànol, amb l'objectiu de manifestar el seu rebuig davant aquest accident i com a mostra de condol per la mort del seu company.

La Federació d'Indústria de CCOO a Catalunya condemna i lamenta 'profundament' l'accident laboral en què un treballador de l'empresa metal·lúrgica ha mort en ser aixafat per la premsa de la fàbrica. Segons han informat els Mossos d'Esquadra, l'accident s'ha produït a dos quarts de dues de la matinada.

Quan els agents han arribat al lloc dels fets, han comprovat que el treballador, Ramon C.V., de 51 anys i veí de la Pobla de Lillet (Berguedà), ha mort al mateix lloc dels fets.

Els Mossos han posat els fets en coneixement del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Ripoll i del Departament de Treball, d'acord amb els procediments habituals en accidents laborals amb víctimes mortals.