Un concert solidari clourà la campanya #pelsvalents de la Policia Local de Palafrugell

Els diners es destinen a la lluita contra el càncer infantil

Un any més, la Policia Local de Palafrugell realitzarà l’entrega de premis als nou millors dibuixos que s'han presentat al 28è Concurs de Dibuix Escolar, al qual s’han presentat més d’un miler d’escolars d'educació Infantil i Primària dels sis col·legis del municipi. Aquest acte tindrà lloc aquest proper dissabte dia 16 de març a dos quarts d'onze del matí a l’espai de la Bòbila.

Aprofitant aquest acte, destinat als joves, a partir de 2/4 de 12 del migdia es realitzaran uns tallers i diverses activitats amb la participació de Bombers, Policia Local, Mossos d’Esquadra i altres cossos d’emergència, així com una demostració i exhibició de gossos. Totes aquestes activitats, enguany s’han volgut emmarcar dins la campanya solidària coneguda com #pelsvalents.

Paral·lelament a aquest acte, pel mateix dissabte a les 7 de la tarda el Teatre Municipal de Palafrugell acollirà un concert solidari d’havaneres. Aquesta actuació musical servirà de cloenda de la campanya #pelsvalents on tota la recaptació econòmica es destinarà al Pedratric Cancer Center de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. El concert comptarà amb la presència dels grups: Arjau, Els Cremats, L’Empordanet i Neus Mar. El preu de les entrades és de 7 euros i es poden adquirir a la taquilla del TMP i a Ticketea. També cal destacar que s’ha posat a disposició una fila zero a partir de 7 euros.
 
La Policial Local de Palafrugell es va sumar fa uns mesos a aquesta campanya de caràcter solidari contra el càncer infantil anomenada “Escuts solidaris”, impulsada per diverses policies locals. La proposta naixia per recaptar fons a partir de la venda d’escuts solidaris a un preu de 4 euros, els quals es poden trobar a la comissaria de la Policia i a diversos establiments comercials del municipi. Els propis agents van ser els primers en col·laborar-hi fent una aportació personal de 50 euros, arribant a comptar, amb la quantitat de 2.000 euros.