El Catalunya contra Veneçuela es jugarà a Montilivi

El partit de seleccions serà el 25 de març

Girona acollirà el partit internacional de futbol que disputaran les seleccions de Catalunya i Veneçuela el dilluns 25 de març. L’escenari de l’enfrontament, que començarà a les 21 h, serà l’Estadi de Montilivi. El camp gironí ja va ser la seu de l’últim partit que ha disputat la selecció catalana fins ara (contra Tunísia el desembre del 2016).

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha participat aquest matí en la presentació del partit, que s’ha fet al Saló de Descans del Teatre Municipal, i ha assenyalat que “és un orgull per a la ciutat” poder acollir el Catalunya-Veneçuela i que, alhora, és una oportunitat per a la ciutadania “de gaudir d’un partit extraordinari” a Montilivi.

A l’acte d’avui hi han assistit també el president de la Federació Catalana de Futbol, Joan Soteras; el vicepresident primer de la Diputació de Girona, Fermí Santamaria; el representant territorial de l’Esport de la Generalitat de Catalunya i regidor d’Educació i Esports de l’Ajuntament, Josep Pujols; el president del Girona, Delfí Geli; el seleccionador absolut de Catalunya, Gerard López, i el capità del Girona FC, Àlex Granell.

Les entrades per assistir al partit ja estan a la venda a la web de la Federació Catalana de Futbol (www.fcf.cat). L’aforament màxim del camp és de 14.509 localitats.