Girona estudia com millorar les línies d'autobús urbà

El grup de treball s'ha reunit avui per segon cop

L'Ajuntament de Girona ha aplegat avui un grup de treball per començar a estudiar les línies de bus urbanes per tal de redefinir-les i millorar-les. Aquest grup de treball s’ha reunit avui per segon cop i té com a objectiu pensar en una reforma integral de les línies de bus urbà perquè siguin més eficaces, puntuals i puguin cobrir al màxim les necessitats de la ciutadania.

Les propostes sorgides d’aquest grup es traslladaran a la Taula de Mobilitat de la ciutat, que les debatrà per, posteriorment, afegir-les al Pla de mobilitat de Girona.

El grup està format pel tinent d’alcaldia i regidor d’Urbanisme, Activitats, Mobilitat i Via Pública de l’Ajuntament de Girona, Joan Alcalà; el gerent de Transports Metropolitans del Gironès (TMG), Pere Casas; membres del comitè d’empresa de TMG; el cap del Servei Territorial de Transports de Girona, Albert Carenys, en representació de l’Autoritat Territorial de la Mobilitat de l’Àrea de Girona (ATM); el tècnic de l’Oficina Verda de la Universitat de Girona, Pep Juandó, i el president de la Federació d’Associacions de Veïns de Girona, Josep M. Castanyer.