El PSC de Girona acusa Madrenas d'atribuir-se els seus objectius

Assenyalen que l'alcaldessa s'ha apropiat del 90% de la feina socialista

La portaveu del Partit Socialista de Catalunya (PSC) a l'Ajuntament de Girona, Sílvia Paneque, ha criticat avui que durant el balanç de mandat que l'alcaldessa de la ciutat, Marta Madrenas, va desgranar ahir, el "90% dels assoliments que va subratllar pertanyen a àrees que el PSC va estar governant durant quasi dos anys", ha explicat.

Per Paneque els projectes que formen part del segell socialista són el creixement de nous espais cívics, l'augment de beques menjador, facilitar l'accés a l'habitatge mitjançant la creació de la Taula d'Habitatge, creació d'ocupació mitjançant recursos públics i diversos avenços en drets socials.

Amb tot, el PSC critica que Madrenas ha dedicat "tot el seu esforç" a la "causa independentista" i convertir-se així amb "la més radical". Paneque ha afirmat que l'alcaldessa ha situat el seu projecte polític "molt per davant de la ciutat", essent "incapaç de tenir una visió de conjunt", ha reblat.

En aquest sentit assenyalen que la batllessa "ha estat incapaç de comprendre la complexitat del conjunt de Girona" i que tampoc "ha gosat mirar als ulls de realitats diferents", per la qual cosa "ha estat incapaç d'oferir solucions en temes claus com la seguretat, l'ocupació o els drets socials".