Salt promou el petit comerç a través d'Internet

L’Ajuntament i la Federació de Comerciants donen a conèixer els establiments

La iniciativa, que és totalment gratuïta, es dirigeix tant a comerços com a locals de restauració. Des de principis d’aquest any, diversos establiments ja s’han adherit a la proposta.


Al web ja s’hi pot trobar informació d’una vintena de comerços d’àmbits tant diferents com la restauració, l’alimentació, la moda, l’artesania, la decoració o els equipaments per la llar.

La regidora de Promoció Econòmica, Maria Quer, ha destacat que la iniciativa respon a la voluntat del consistori i de la Federació de Comerciants 'd’aconseguir que el comerç de Salt sigui de tots i totes i per a tothom'. A més, Maria Quer ha assegurat que 'l’objectiu final d’aquesta iniciativa és que els veïns i veïnes i també els clients de fora vinguin a Salt a comprar'.

En el mateix sentit, el president de la Federació de Comerciants de Salt, Pep Berga, ha remarcat que amb aquest projecte 'el que volem és donar a conèixer el comerç i posar en valor el sector comercial del municipi'.

A més de promoure el comerç, el web  (http://www.saltlavila.cat) ofereix un recull d’imatges del patrimoni cultural, històric i natural de Salt, així com de diferents esdeveniments i activitats de la vila.