Detenen una treballadora de la neteja per robar joies d'un domicili de Girona

Els Mossos d'Esquadra van localitzar-les en un establiment de compravenda d'or

ls Mossos d'Esquadra han detingut una treballadora de la neteja per robar joies d'un domicili de Girona. Dimarts de la setmana passada, agents del grup de proximitat encarregats de supervisar les fitxes dels establiments autoritzats per comprar i vendre joies d'or van detectar vendes irregulars.
Davant les sospites, els agents van obrir una investigació per descobrir l'origen de diverses arracades, aliances i cadenes d'or que podien ser de procedència il·lícita. Les indagacions van portar cap a la sospitosa, que tenia molts moviments de compra, venda i empenyorament durant els darrers anys.
 
Els agents van alertar els propietaris d'una casa de Girona on treballava la dona, que van reconèixer objectes i van indicar que tenien les joies guardades i, fins al moment, no les havien trobat a faltar.

Les víctimes van acomiadar la treballadora i van comprovar que també els faltaven diversos efectes d’ús personal, com ulleres de sol.

Els Mossos van detenir la sospitosa dilluns a Sant Gregori. La dona té 34 anys, és de nacionalitat hondurenya i veïna de Girona. Li atribueixen un delicte de furt. La dona treballava com a empleada de la neteja a través d'un servei empresarial.

La investigació no es dona per tancada i els Mossos estan esbrinant si hi hauria més víctimes afectades i més casos de compravenda irregular de joies.

La detinguda té antecedents per fets similars i va passar el 26 de febrer a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona, que la va deixar en llibertat provisional.