Evacuats treballadors i conductors per una fuita de gas prop d'una benzinera a la Jonquera

La companyia de gas ja està treballant per reparar-la

Unes obres a l'avinguda Euskadi de La Jonquera (Alt Empordà) han foradat una canonada i han provocat una fuita de gas molt a prop d'una benzinera. Els conductors han quedat inicialment confinats als vehicles, però finalment han estat apartats fins a una zona segura, darrera de la instal·lació.

Els treballadors de les empreses properes també han estat evacuats per precaució. La companyia de gas ja està treballant per reparar la fuita, que s'ha declarat a les 12.09 hores.

Hi ha dues dotacions dels Bombers al lloc dels fets. La Policia Local i els Mossos d'Esquadra, per la seva part, estan tallant el trànsit en aquest punt.

Actualització:

Els operaris de la companyia han tallat, passada la una del migdia, la fuita de gas. Els conductors han quedat inicialment confinats als vehicles, però finalment han estat apartats fins a una zona segura, darrera de la instal·lació.

Els treballadors de les empreses properes també han estat evacuats per precaució. L'avís de l'incident és de les 12.09 hores. La Policia Local i els Mossos d'Esquadra han estat tallant el trànsit en aquest punt des d'aleshores. Ara la situació s'està normalitzant i els Bombers, que han enviat dues dotacions, també s'han retirat.