L'Ajuntament de Girona presenta a FITUR els nous itineraris turístics a la ciutat

El Camí de Sant Jaume, l’itinerari natural 'La Pedra de Girona' i el Camí del Castell de Sant Miquel en són alguns exemples

L'itinerari natural del 'Camí del Castell de Sant Miquel' es crea a l'entorn natural de la Vall de Sant Daniel com a espai natural de la ciutat accessible per a tots els públics. Ha estat restaurat en la seva 1a fase dins del projecte de cooperació transfronterera 'RES'PIR'.

 
El Camí de Sant Jaume al seu pas per Girona ja està senyalitzat i el peregrí pot aconseguir el segell a la seva compostel·la a l'Oficina de Turisme, al Punt de Benvinguda i a l'Oficina d'Informació i Atenció al Ciutadà.  El proper 2 i 3 abril es realitzarà a Girona el Congrés de les Associacions dels Amics del Cami de Sant Jaume, fet que també es donarà a conèixer a Fitur.
 
L'itinerari de 'La pedra de Girona' es crea a l'entorn de les antigues pedreres de Girona que han servit per construir la història de la ciutat amb els característics nummulits. Des del consistori s'han editat uns fulletons promocionals amb informació sobre el recorregut, el desnivell i el plànol que està disponible en català, castellà, anglès i francès i es pot aconseguir des de l'Oficina de Turisme, Punt de Benvinguda i l'Oficina d'Atenció al Ciutadà.