Coneix les carreteres tallades per la vaga general del 21-F

Estan afectades diverses vies gironines

(Actualitzat a les 10:38h)
 
Fins a 13 carreteres han patit afectacions de trànsit aquest dijous el matí pels talls de protesta per la vaga general del 21-F. Segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT), les mobilitzacions han començat cap a les sis del matí en diferents vies com ara l'AP-7 a l'Hospitalet de l'Infant, o la mateixa via a Ulldecona, a Vilobí d'Onyar i a Llinars del Vallès.
A l'alçada de Tàrrega, l'A-2 també ha patit aquests talls en els dos sentits de la marxa. La circulació també s'ha tallat a la C-58, a Sabadell, en els dos sentits de la marxa, que ha provocat fins a tres quilòmetres de retencions. La circulació s'ha vist afectada a la C-162 a Das (Cerdanya), a la C-17 a Gurb, a la C-242 a la Granadella. En la majoria d'incidències els concentrats han col·locat pneumàtics a la calçada i en alguns casos, els han cremat.
 
L'AP-7 a l'alçada de Figueres i Vilafant i la C-65 a Cassà de la Selva també han patit afectacions. En aquest darrer cas, s'ha hagut de tallar un carril en direcció Maçanet de la Selva. La Sortida de Girona Nord a l'AP-7 també està tancada.

També s'ha tallat la C-32 al Masnou en sentit Mataró. A l'A-2, el trànsit s'ha vist afectat a Sidamon, a Lleida, per manifestació, tot i que a dos quarts de set la circulació s'ha reobert parcialment i ja s'estava netejant la via.

Durant la matinada tampoc es podia circular per objectes a les vies a la C-55 a Olesa de Montserrat o a la C-33 a Mollet, però en tots dos casos l'ha circulació s'ha normalitzat abans de les sis del matí.
 
També hi han talls a la C-66 a Torrent i l'N-II i AP-7 a Sant Julià de Ramis. Els CDR també han tallat l'accés a l'Aeroport de Girona.