Catorze detinguts en el dispositiu contra el tràfic de drogues a la demarcació de Girona

Els Mossos d'Esquadra han trobat marihuana, cocaïna i diners en efectiu

Els Mossos d'Esquadra han detingut catorze persones dins del dispositiu antidroga que s'ha fet aquest dimecres 20 de febrer a Banyoles, Girona, Cornellà del Terri (Pla de l'Estany) i Roses (Alt Empordà).
L'operatiu ha estat dirigit per la Divisió d'Investigació Criminal (DIC) del cos policial català i han efectuat catorze entrades i registres a domicilis. Els Mossos ha comissat diferents quantitats de marihuana i cocaïna que hi havia a l'interior dels pisos registrats. També han intervingut diners en efectiu. L'operatiu ha començat a quarts de sis de la matinada i s'ha allargat fins passat mig matí. L'epicentre del dispositiu ha estat el barri de la Farga de Banyoles, on s'hi han produït pràcticament la meitat dels arrestos.
 
El narcotràfic es capitalitzava en aquest barri de Banyoles, però després la droga es distribuïa per diversos punts de les comarques gironines. La majoria dels detinguts serien d'origen magrebí.

Aquest és el tercer operatiu de la DIC en poc temps contra el narcotràfic. Dimarts també van portar a terme un operatiu antidroga, en aquest cas a la ciutat de Lleida i fa pocs dies va ser a la zona de Tarragona i abans també a Valls.