La nena de 12 anys de Sils descriu a els seus possibles segrestadors

Els Mossos descarten que el seu pare estigués implicat

L'intent de segrest d'una nena de 12 anys ahir davant l'escola Jacint Verdaguer de Sils (Selva), ha posat en alerta als veïns de la població com també als municipis de Vidreres i Riudarenes.

La víctima ha relatat als Mossos d'Esquadra com va anar el succés i com eren el seus segrestadors. Segons ha publicat avui Diari de Girona, els tres homes tenien aspecte hindú. El primer que la va voler arrossegar dins la furgoneta negra tindria prop de 40 anys i faria uns dos metres d'alçada, cabell negre, nas llarg i parlava castellà amb accent estranger.

Un altre dels segrestadors, aquest darrera el volant, deuria tenir entre 30 i 40 anys, era calb i prim.

Els Mossos d'Esquadra no han volgut donar més detalls preguntats per aquest diari i han assegurat que la investigació segueix oberta. Amb tot, si que han volgut desmentir que el pare de la menor fos un dels segrestadors tal i com s'ha dit en diversos missatges que s'han fet virals per les xarxes socials.

Denúncia als Mossos

Des de l'escola s'ha avisat la mare de la menor i també s'han posat els fets en coneixement de la policia. La dona ha anat a presentar denúncia aquesta mateixa tarda davant dels Mossos d'Esquadra, que han obert una investigació.

Al comunicat que s'ha difós a les famílies, l'escola Jacint Verdaguer demana als pares que tinguin "precaució" i que, si algú veu un vehicle semblant que els pugui semblar sospitós, truqui a la Policia Local o als Mossos. A més, des del centre recomanen a les famílies que, com a mínim durant els propers dies, els nens entrin i surtin de l'escola acompanyats.

L'Ajuntament de Sils, que ha difós el cas a través de les xarxes socials, demana als veïns que estiguin "alerta" i explica que la Policia Local incrementarà la vigilància durant les hores d'entrada i sortida de les escoles.