Prenen possessió quatre nous agents de la Policia Municipal de Girona

Es cobreixen així les baixes per jubilació

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha presidit aquest matí la presa de possessió de quatre nous agents de la Policia Municipal de Girona. L’acte ha tingut lloc a la Sala de Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Girona i ha comptat amb la participació també del regidor de Medi Ambient, Sostenibilitat, Participació, Seguretat i Cooperació del consistori, Eduard Berloso; de la regidora d’Hisenda i Règim Interior, M. Àngels Planas, i de l’inspector en cap de la Policia, Joan Jou.

Aquestes incorporacions se sumen a les que s’han fet recentment al cos de la Policia Municipal, de manera que ja s’han cobert dotze de les catorze vacants dels policies que s’han acollit a la jubilació aquest 2019 en virtut de l’aprovació del Reial decret 1449/2018, de 14 de desembre, pel qual s’estableix el coeficient reductor de l’edat de jubilació en favor dels policies locals al servei de les entitats que integren l’Administració local.

En aquest sentit, l’alcaldessa ha subratllat que “hem pogut reaccionar ràpid a les baixes dels agents gràcies a la feina que prèviament havíem fet per ampliar la plantilla de policies. L’increment d’efectius segueix sent una prioritat, i en els propers mesos aniran arribant nous agents per garantir la seguretat i la convivència a la ciutat”.