Una detinguda i 452 plantes de marihuana comissades en un dispositiu a la zona oest de Figueres

La droga se suma a les 330 plantes trobades ahir

Els Mossos d'Esquadra ha comissat 452 plantes de marihuana en dos pisos del Culubret, a Figueres. La policia ha organitzat un dispositiu aquest matí a la zona oest de la ciutat on han participat agents de l'ARRO, la Unitat d'Investigació i de seguretat ciutadana i han fet entrades en dos habitatges.
Al primer, situat al carrer Josep Bonaterra, hi han trobat 333 plantes de 50 centímetres i dues habitacions preparades per al cultiu. En el segon, ubicat al carrer Maria Llavanera, hi han descobert dues habitacions amb 59 i 60 plantes a cadascuna. La policia ha detingut una noia de 21 anys, de nacionalitat francesa i resident al barri, per la seva presumpta vinculació amb les plantacions però els Mossos mantenen la investigació oberta i no descarten més arrestos.
 
La descoberta se suma a les 330 que van localitzar aquest dimarts arran d'un incendi en un pis dels anomenats habitatges sindicals. Les flames van deixar tres persones ferides menys greus i van obligar a desallotjar diversos veïns de l'edifici. Fonts municipals van atribuir des d'un primer moments als fets a un problema elèctric vinculat al frau.

El dispositiu d'aquest dimecres s'han fet amb tècnics de la companyia Endesa.