Centenars de persones assisteixen a les funcions de circ de l'Espai Gironès

El centre comercial va regalar 40 entrades pel festival d'aquest cap de setmana

L’espectacle gratuït del Festival Internacional del Circ de Girona, a L’Espai Gironès, va aplegar centenars d’assistents segons han assenyalat fonts del centre comercial.

Aquest esdeveniment es va dur a terme dissabte a la Plaça del Foc de l’Espai en dues funcions, una a les 12h i l’altra a les 18h. L’espectacle va anar a càrrec d’alguns dels artistes que actuaran en la propera edició del Festival que se celebrarà a Girona del 14 al 19 de febrer: Marionettes Dream (Mongòlia), Pepe Jardim (Brasil), Martínez Brothers (Colòmbia-Japó) i National Circus of Pyongyang (Corea del Nord).

A més, el Centre Comercial va regalar 40 entrades per al Festival Internacional del Circ. Les invitacions són vàlides per a les funcions del dijous 14 de febrer a les 20:30h o del divendres 15 de febrer a les 17:30h, segons la disponibilitat.

És la primera vegada que l’Espai Gironès col·labora amb el Festival Internacional del Circ, que és l’únic que hi ha a Catalunya i a l’Estat i un dels cinc més importants del món.