Detingut per robar amb violència una dona de 97 anys al portal de casa seva a Girona

Ja es troba en llibertat amb càrrecs

Els Mossos d’Esquadra van detenir el dia 5 de febrer un home de 38 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Girona, com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència i intimidació.

Els fets van ocórrer el passat dia 25 de gener, cap a les 11 del matí, en un edifici de l’avinguda de Sant Narcís de Girona. Un individu va seguir una dona, de 97 anys d’edat, quan entrava al portal del seu edifici i va esperar que entrés a l’ascensor per abordar-la i robar-li amb violència la bossa de mà.

Quan l’ascensor es va aturar el lladre va fugir ràpidament per les escales. La dona va intentar evitar que marxés amb les seves pertinences i va patir ferides que van necessitar d’assistència mèdica.

Arran dels fets, els mossos van iniciar una investigació per identificar i localitzar l’autor del robatori. Després de diverses indagacions, el 4 de febrer van descobrir la seva identitat i van saber que residia  al barri de la Font de la Pólvora de Girona. Al dia següent es va muntar un operatiu policial que va permetre la seva detenció. La investigació no es dóna per tancada a fi de poder comprovar si podria estar relacionat amb altres fets.

El detingut, que té nombrosos antecedents, va passar el dia 6 de febrer a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.