L'acusació particular demana que es derivin als Jutjats d'Olot els diners que Puig tenia estalviats

El paleta assassí tenia 30.000 euros al banc

El paleta d'Olot que va matar quatre persones el passat 15 de desembre tenia tres comptes bancaris al BBVA d'Olot per import de 30.000 euros. En una llibreta Puig hi tenia sis euros, en un altre compte 6.000 i en un darrer 24.000. Per exemple, els diners a termini fix per valor de 6.000 euros tenen un termini de venciment a data 4 de gener i el compte amb més diners venç el 31 d'agost d'aquest any.


Malgrat el banc ja va bloquejar el passat 21 de desembre aquests comptes per requeriment judicial, ara l'acusació particular ha entrat un escrit al jutjat per demanar altres accions. Per una banda, es demana que es transfereixin els diners que tenia Puig al banc al compte del jutjat un cop es produeixin els venciments de les quantitats a termini fix. I, per altra banda, també es demana que es retingui i es posi a disposició dels jutajts els interessos que generin aquestes quantitats.

La confirmació que Puig tenia fina 30.000 euros estalviats desmunta el mòbil econòmic que s'havia apuntat poc després dels assassinats. I és que el paleta va acabar amb la vida dels dos constructors pels quals treballava i també dos treballadors de la CAM -on pagava els interessos d'un crèdit d'una targeta per valor de 4.000 euros. Dies més tard però s'ha sabut que Puig tenia 30.000 euros estalviats.