SEAT Proauto inaugura el primer espai CUPRA de les comarques gironines

Més de cent persones van assistir a la presentació dels nous vehicles

SEAT Proauto, concessionari oficial de SEAT a Girona, va inaugurar a les seves instal·lacions de la carretera de Santa Coloma, 65 de Girona, un espai exclusiu de la nova marca de vehicles CUPRA. Es tracta del primer i únic concessionari de la demarcació i un dels únics 29 de tot l’Estat espanyol que comptarà amb un espai per exposar, provar i comprar els vehicles de la nova marca.

La presentació de CUPRA a Girona va tenir lloc ahir, al mateix concessionari SEAT Proauto. Durant la inauguració es va estrenar el nou Córner específic de CUPRA, que disposarà d’una identitat pròpia i on s’hi podran trobar productes de la marca. A més, es va descobrir el que serà, de moment, l’únic model  de la marca, el CUPRA Ateca. A més, les persones assistents  van poder gaudir d’una prova amb el nou model presentat.

La companyia SEAT, va donar identitat pròpia a CUPRA el passat any 2018, quan va convertir un dels seus acabats, en una marca esportiva diferenciada. Tot i que els nous cotxes CUPRA es podran encarregar a qualsevol concessionari SEAT, serà només en els concessionaris especialitzats com Proauto on s’exposaran els vehicles i gaudiran d’un Master CUPRA (persona formada per la marca).