La segona edició de Districte 21 supera novament els 12.000 visitants

La majoria eren provinents del Gironès

La fira Districte 21 tanca les portes després de 4 dies de saló amb  un nombre de visitants similar a l’edició passada. Un total de 12.053 visitants han vingut al nou market d’hivern a gaudir de les actuacions en directe i a realitzar les seves últimes compres de la temporada d’hivern.

La directora de la Fira, Coralí Cunyat, afirma que “des d’un punt de vista del visitant el nou format de fira agrada i així ho demostren les enquestes ja que més d’un 70% valora amb un notable o més l’oferta de productes i botigues així com l’oferta de descomptes. Destaquem també que un 90% valora amb un notable o més l’oferta lúdica que és una de les novetats incorporades des de l’any passat”.

Amb una mitjana de 49 anys la majoria dels visitants provenen del Gironès (60%), del Pla de l’Estany (12% ) i de La Selva (12%), un 75% són senyores i el producte més demandat és roba seguida del calçat amb un 33% i 19% respectivament. Entre els compradors, la despesa mitjana és de 105€.

“Respecte la opinió dels botiguers, hi ha un gruix d’expositors que manifesta que treballa bé i que fa un bon calaix però en canvi d’altres han detectat una reducció de les ventes respecte edicions anteriors. Evidentment aquesta situació l’analitzarem en el marc de la comissió organitzadora on hi participen molts dels expositors per fer-ne la corresponent valoració”, ha afegit la Directora.

Al llarg dels 4 dies de saló una cinquantena d’expositors han pogut vendre els seus productes i gaudir d’una desena de concerts que han servit per promocionar el talent cultural gironí.