Ingressa a presó un home per atracar una farmàcia a Santa Coloma de Farners

La col·laboració ciutadana va ser clau per poder detenir ràpidament el lladre

Els Mossos d’Esquadra van detenir el dia 28 de gener un home de 45 anys, de nacionalitat espanyola i sense domicili conegut, com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència i intimidació.

A quarts d’una del migdia del mateix dia 28, un individu va perpetrar un atracament en una farmàcia del carrer Francesc Camprodon de la localitat de Santa Coloma de Farners (Selva).

Segons les dades facilitades, l’atracador va entrar a la farmàcia i va exigir la recaptació que hi havia a la caixa enregistradora mentre esgrimia un ganivet de grans dimensions. La treballadora, que en aquell moment es trobava sola, va patir per la seva integritat física i li va donar els diners.

Una persona que es trobava fora de l’establiment va veure com es produïa el robatori i el lladre fugia en direcció al carrer Sant Sebastià. De manera discreta el testimoni va alertar la policia i va seguir l’atracador. Aquest es va canviar de roba per evitar ser reconegut i va entrar en un bar del poble per passar desapercebut.

Als pocs minuts van arribar els mossos i van detenir el sospitós a l’interior del bar. A sobre portava els diners que acabava de sostreure i al costat tenia una bossa amb la roba que havia utilitzat per l’atracament.

El detingut, amb antecedents, va passar el dia 29 de gener a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners, el qual va ingressar a presó.