Tallen un carril de la carretera Barcelona en les obres d'ampliació del Corte Inglés a Girona

També es veurà afectada la plaça Salvador Dalí

Els treballs d'ampliació d'El Corte Inglés de Girona que afecta a la plaça de Salvador Dalí entren avui en una nova fase. El mes de setembre passat ja es van executar unes primeres obres a la zona més propera a l’escola Cassià Costal amb l’objectiu d’evitar coincidències amb l’inici del curs escolar.

Ara, les actuacions tindran lloc al carrer de Barcelona i de la plaça Salvador Dalí, en el tram comprès entre el carrer Saragossa i el de Sant Ignasi, i obligaran a ocupar el carril dret de les dues vies. L’objectiu és la construcció de dues rampes d’accés i sortida de soterrani que hi haurà sota el nou centre comercial.

Els treballs s’iniciaran amb la senyalització horitzontal d’un nou pas de vianants amb creuament semafòric, que s’ubicarà just davant de la porta del d’El Corte Inglés. Seguidament, s’anul·laran els passos de vianants entre els carrers de Barcelona i Salvador Dalí i el centre comercial i, finalment, s’ocuparan els dos carrils drets de les vies, prèvia senyalització.

Les ocupacions de la calçada es faran de manera alternada durant les properes setmanes i es preveu que la ocupació temporal de les vies tingui una durada aproximada de tres mesos.