El projecte COOP'ART se centrarà enguany en l'artesania artística

La setmana passada es van reunir per fer balanç de les actuacions de 2018

El Consell Comarcal de la Selva va participar a la trobada dels socis catalans del projecte COOP’ART, que es va fer el passat 14 de gener a l’Ajuntament de Sant Hilari Sacalm. Aquesta reunió dels socis catalans es fa fer com a acció prèvia al seminari transfronterer del projecte que tindrà lloc els dies 24 i 25 de gener a la Bisbal d'Empordà.

En el transcurs de la sessió de treball es van revisar les actuacions portades a terme durant l'any 2018 per part dels diferents agents de la banda sud dels Pirineus: l'Ajuntament i el Terracotta Museu de Ceràmica de la Bisbal d'Empordà, l'Associació Obrador Xisqueta, l'Ajuntament de Sant Hilari Sacalm, la Diputació de Barcelona, el Consell Comarcal de la Selva i Activa Prospect SL.

Així mateix, es va fer un avanç de la programació d'activitats per al 2019, any en què hi ha previst un important nombre d'accions de formació i acompanyament al sector de l'artesania artística.

L'objectiu general del projecte COOP’ART és millorar el potencial artístic (cultural i identitari) i comercial del sector de l'artesanat artístic per desenvolupar el patrimoni cultural i l'atractiu turístic del territori del projecte.