Detingut un camioner accidentat que conduïa amb una taxa d'alcohol nou vegades superior

Els Mossos el van arrestar a Sant Julià de Ramis

Els Mossos d'Esquadra han detingut un camioner de 50 anys i nacionalitat polonesa que conduïa amb una taxa d'alcoholèmia nou vegades superior a la permesa. L'home, a més, va tenir un accident quan feia maniobres en un aparcament de la N-II a Sant Julià de Ramis (Gironès) amb un altre camió.
Van ser els mateixos testimonis de l'accident els qui van avisar els Mossos d'Esquadra que un cop van arribar al lloc van comprovat que el camioner presentava signes evidents d'anar begut. Després de realitzar-li la prova d'alcoholèmia, el resultat va donar 1,37 mg/l, quan el límit per aquests conductors és de 0,15 mg/l. Els policies van arrestar l'home que, un cop va haver declarat davant del jutge de guàrdia, va quedar en llibertat.
 
Els fets van passar a quarts de deu del vespre del passat 16 de gener en un aparcament ubicat a la N-II a l'alçada de Sant Julià de Ramis (Gironès). El conductor, sense antecedents i amb domicili a a Czestochowa (Polònia), va topar amb un altre camió quan feia maniobres amb el seu vehicle quan intentaba incorporar-se a la carretera. Després de fer-li les proves pertinents els agents el van arrestar i se'l van emportar a comissaria com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat del trànsit.