Cassà de la Selva ofereix cursos per a treballadors en actiu i aturats

Aquests són 100% gratuïts

L’Ajuntament de Cassà de la Selva (Gironès) ofereix fins a quatre cursos de formació per al primer semestre de l’any. Són cursos 100% subvencionats dirigits especialment a treballadors en actiu amb places limitades per a persones en situació d’atur.

El primer es tracta del curs de Manipulador de productes fitosanitaris, nivell Bàsic. Es tracta d’un curs per desenvolupar les competències professionals que són necessàries i obligatòries per aplicar productes fitosanitaris, d’acord amb la normativa de la unió Europea, de l’administració central i de cadascuna de les administracions autonòmiques. Es tracta d’un curs de 25 hores presencials, del 5 al 28 de febrer (de les 18.00 a les 21.00h els dimarts i els dijous), a Can Trinxeria.

El segon curs és el de comptabilitat informatitzada, per consolidar els coneixements adquirits en el curs de comptabilitat bàsica i consolidar els coneixements generals de les persones que, sense haver seguit el curs bàsic, els tenen i ampliar els coneixements fins a un nivell mitjà. El curs té una durada de 40 hores, del 5 a l’11 d’abril ( de 18.30 a 20.30 els dimarts i els dijous) a Can Trinxeria.

També s’ofereix el curs de Microsoft Excel 2016 nivell inicial, per adquirir els coneixements bàsics necessaris per la utilització professional de les principals eines que configuren l’Office. Formar a l’alumnat seguint el currículum dissenyat per Microsoft per la correcte preparació de l’examen oficial de certificació de cadascuna de les eines incloses, en aquest cas Excel. El curs té una durada de 45 hores, del 6 al 25 de febrer (de 18.00h a les 21.00h, els dimecres) a Can Trinxeria.

Per últim, ul curs de Seguretat alimentària: manipulació i control d’aliments, per adquirir els coneixements bàsics establerts en el RD 202/2000 relatius a la manipulació d'aliments i aplicar-los a l'entorn laboral. Es tracta d’un curs de 6 hores que s’impartirà del 26 al 28 de març de les 6 a les 9 del vespre.

Les inscripcions dels cursos comencen el dia 14 i s’allarguen fins el 30 de gener.  Es poden fer presencials a Can Trinxeria o enviant un correu electrònic a promocio1@cassa.cat.

Per altra banda continuen els cursos d’alfabetització, que han començat aquesta setmana, amb la novetat que aquesta vegada hi haurà un grup a les tardes.