Arrenquen les rebaixes a l'Espai Gironès amb descomptes de fins un 75%

El gerent del centre comercial no creu que el Black Friday els perjudiqui

La campanya de rebaixes a l’Espai Gironès s’ha iniciat amb importants descomptes, que en alguns establiments arriben al 75%. El gerent de l’Espai Gironès, Pau Jordà, valora molt positivament l’inici de la campanya i indica que s’espera una gran afluència de públic.

Algunes botigues ja havien començat les rebaixes abans d’avui però això no ha restat visitants durant el primer dia. “Als establiments hi ha una àmplia oferta, de molta qualitat, i és una gran oportunitat per fer compres de plena temporada a molt bon preu”, destaca el gerent de l’Espai.

El centre comercial espera tenir una bona campanya de rebaixes i, contràriament al que es pot pensar, el fet que alguns establiments comencin les rebaixes uns dies més aviat o que en els darrers anys hagi entrat amb força el Black Friday no es creu que sigui perjudicial per la campanya de rebaixes, ja que en el cas concret del Black Friday es tracta d’una oferta concreta i molt curta en el temps que ha generat una demanda per sí mateixa diferent de les rebaixes tradicionals, que s’allargaran ben bé fins a mitjans del mes de Febrer o quan s’esgotin els productes rebaixats.