Detingut per robar a l'interior de sis cotxes a Figueres

L'home, de 22 anys, ja es troba en llibertat

Els Mossos d’Esquadra van detenir la matinada del dia 24 de desembre, un home de 22 anys, nacionalitat espanyola i veí de Figueres (Alt Empordà), com a presumpte autor de sis delictes de robatori amb força.

Els fets es van produir cap a un quart de cinc de la matinada del passat dia 24 de desembre al carrer Manol de Figueres on, agents dels mossos que estaven fent patrullatge per la prevenció de robatoris van sentir una alarma d’un vehicle i un cop de porta.

Els policies es van dirigir cap on havien sentit el soroll i van veure un home que es posava una caputxa i, després de tirar un tornavís a terra, començava a córrer. Els agents van interceptar-lo, el van identificar i li van trobar a sobre dos GPS, quatre comandaments a distància, un segon tornavís, i una màquina rebladora.

Amb l’ajuda d’altres patrulles els mossos van comprovar que a la zona hi havia fins a sis vehicles saquejats. Per aquests fets l’home va quedar detingut com a presumpte autor dels sis robatoris amb força.

El detingut, que té nombrosos antecedents, va passar el mateix dia 24 de desembre a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual el va deixar en llibertat amb càrrecs.