Banyoles ha invertit 220.000 euros aquest any en millores a les escoles

La major actuació fou al teatre de l’escola Mossèn Baldiri Reixach

L’Ajuntament de Banyoles ha invertit 220.000 euros en diverses actuacions de millora als centres educatius de la ciutat. Entre les intervencions, que es complementen amb les tasques de manteniment pròpies que es fan durant cada curs a les escoles, destaca la reforma del teatre de l’escola Mossèn Baldiri Reixach.

Concretament, en aquest centre s’ha reformat el paviment del teatre, que també s’ha pintat, se n’han restaurat les cadires, s’han instal·lat noves cortines i una pantalla gegant. A més, i conjuntament amb el centre, s’ha comprat un nou equip d’il·luminació i so. A l’escola Mossèn Baldiri Reixach també s’ha pintat la façana i parts interiors de l’escola i s’han canviat els tancaments.

També s’han fet millores a l’escola de La Draga, on s’ha pintat l’edifici de Cal General, s’ha canviat el paviment del gimnàs i s’han reformat els tancaments, a més de reparar la teulada; a l’escola Can Puig, on s’ha canviat la tanca perimetral, i a l’escola Pla de l’Ametller, on també s’han canviat els tancaments. També s’ha reformat el paviment de l’escola bressol municipal La Balca.

La regidora d’Educació de l’Ajuntament de Banyoles, Ester Busquets, ha destacat que “els treballs de millora s’han fet donant resposta a les demandes dels centres i complementen les tasques de manteniment que ja es fan al llarg de cada curs escolar als edificis de les escoles”.

Durant aquestes vacances de Nadal, està previst que els treballs a les escoles continuïn amb l’adequació d’uns nous lavabos a l’escola Camins i s’habilitarà la terrassa de l’escola La Draga. També està previst que a l’escola Pla de l’Ametller es canviï el paviment de les aules de P3, així com es pintin diferents espais del centre. També s’acabaran de pintar diferents espais de l’escola Mossèn Baldiri Reixach i s’iniciaran els tràmits per habilitar noves zones d’ombra al pati de les escoles Camins, La Draga, Baldiri Reixach i Pla de l’Ametller.