Esther Polo inaugurarà a Sant Hilari el mural escultòric el 28 de desembre

És una figura que combina fang i elements naturals

La plaça Porxada de Sant Hilari Sacalm acollirà el mural escultòric de l’artista Esther Polo. La inauguració es farà el proper divendres, 28 de desembre, a les dotze del migdia. L’artista Esther Polo presenta el mural escultòric fruit d’un procés de creació dels últims mesos, que ha donat forma a una figura que combina fang i elements naturals i ha estat creat amb la participació d’un grup de dones del poble de diferents nacionalitats.

El projecte és una idea de l’artista Esther Polo que va estar seleccionada de la “Borsa de projecte culturals creatius de la comarca” en el marc del programa Connectant talent creatiu i territori i té la finalitat d’incorporar el talent del sector cultural creatiu als projectes de desenvolupament local de la comarca de la Selva amb la millora de la professionalització del sector, la creació de xarxa de col3laboració entre els agents i la generació de nous projectes o productes que millorin la oferta cultural creatiu al territori.

Aquest proposta es organitzada per l’Ajuntament de Sant Hilari amb el suport i l’acompanyament en l’execució del projecte