Més d'una seixantena de participants a la 5a Trobada d’Emprenedors i Empresaris

Es va celebrar al Centre Eix de Negoci de Santa Coloma de Farners

Més d’una setantena de persones han participat a la 5a Trobada d’Emprenedors i Empresaris del Centre Eix de Negoci de Santa Coloma de Farners. La Trobada s’emmarcava dins del cicle de seminaris de formació que s’han dut a terme els darrers mesos.

La jornada ha començat amb una dinàmica de networking 'one to one' en què els emprenedors i emprenedores han pogut conèixer diferents projectes i establir sinèrgies. Després de cinc edicions la Trobada d’Emprenedors i Empreses ja és un clàssic del  Centre Eix de Negoci.

Des de fa ja gairebé cinc anys, la Trobada d’emprenedors i empreses és una de les activitats més importants que s’organitzen el Centre durant l’any. Aquesta trobada s’ha  s’ha caracteritzat per ser una eina molt útil pels emprenedors i emprenedores de la comarca de la Selva i, també, vinguts d’altres comarques.

Durant el matí s’han succeït diverses activitats com ara el programa transmèdia produït per l’empresa solucions 360 que s’ha pogut seguir en directe a través de Youtube. El programa ha comptat amb diferents entrevistes amb els protagonistes de la jornada.

El Centre-Eix de Negoci està té ja el programa del cicle de seminaris del primer semestre de l’any vinent. La pròxima cita serà el 17 de gener amb el seminari “Aprenent a ser autònom”.