Fins a cinc talls en carreteres gironines per obra dels CDR

Han tallat arbres i cremat pneumàtics

  • L'AP-7, tallada a Girona. ACN
    L'AP-7, tallada a Girona
    Fotos: ACN
  • Bombers netejant la crema a l'N-II a Bàscara. ACN
    Bombers netejant la crema a l'N-II a Bàscara
    Fotos: ACN
  • SCT
    Fotos: SCT
  • Un vehicle intentant passar entre la crema de pneumàtics i bales a l'N-II a Bàscara. ACN
    Un vehicle intentant passar entre la crema de pneumàtics i bales a l'N-II a Bàscara
    Fotos: ACN

[Actualitzat a les 11:46h]

Fins a un total de cinc talls en carreteres gironines s'estan registrant des de les sis de la matinada en diversos punts per obra dels Comitès de Defensa de la República (CDR).

Aquestes són:

L'AP-7 a Girona Oest en sentit nord (Sarrià de Ter); la C-66 a Celrà; la C-31 a Pals, Torroella de Montgrí; la C-35 a Santa Coloma de Farners.

FOTOS: Galeria amb totes les imatges dels talls de carretera

Per la seva banda, fonts del CDR Catalunya han advertit que els Mossos d'Esquadra procedeixen a reobrir carreteres sense deixar-les del tot netes i transitables. Mentrestant, el CDR de Girona i Salt ha fet una crida a concentrar-se més gent a l'AP-7 a l'alçada de la sortida oest a Domeny.

Els Mossos d'Esquadra han iniciat identificacions a alguns conductors que havien iniciat una marxa lenta a la sortida de l'AP-7 a Figueres Sud.

AMPLIACIÓ: Pneumàtics, fogueres i fogons per aguantar durant hores el tall de l'AP-7 a Girona

Un tren afectat per incendi a la via

La circulació ferroviària ha estat interrompuda entre Flaçà i Bordils des de les 7 hores per un incendi a la zona de vies, segons ha informat Renfe. Això afectava els serveis de l'R11 i l'RG1. La circulació ha quedat restablerta a les 8.40 hores

Un tren que havia sortit a les 6.12 hores de Portbou amb destí Barcelona ha quedat aturat en veure la incidència. Ha retrocedit fins a Flaçà i Renfe ha portat els viatgers a Figueres per enllaçar amb l'alta velocitat.

En general, per minimitzar l'afectació, els viatgers de Girona s'estan reubicant en serveis de l'AVE per arribar a Barcelona. Els Bombers han activat una dotació per apagar el foc, situat al quilòmetre 26 de la C-66, al costat de les vies, entre Bordils i Celrà. L'avís és de les 6.50 hores.