Primeres confirmacions al Festival de la Porta Ferrada 2019

Les entrades es podran adquirir a partir de demà al migdia al portal web del festival

El festival Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà) ha anunciat els primers artistes confirmats de la 57ena edició del certamen, que se celebra entre els mesos de juliol i agost. Patti Smith, God Save The Queen, Luz Casal i The Human League actuaran al festival en quatre concerts que es faran a l'Espai Port.
La cantant Patti Smith i la banda britànica Human League oferiran a Sant Feliu els seus únics concert a Catalunya. Les entrades sortiran a la venda aquest divendres a partir de les dotze del migdia i es podran adquirir a través del web del festival.
 
La banda tribut de Queen amb més renom, God Save the Queen, actuarà al certamen el 29 de juliol per tornar a reviure sobre l'escenari els principals temes del mític grup capitanejat per Freddie Mercury.

El 6 d'agost serà el torn de Luz Casal, que arribarà a Porta Ferrada per presentar el seu darrer treball discogràfic 'Que corra el aire'.

La cantan Patti Smith oferirà el seu únic concert a Catalunya al festival el 7 d'agost, on farà un repàs de la seva extensa discografia. Finalment, la banda britànica The Human League protagonitzarà un concert exclusió on repassarà alguns dels seus èxit més coneguts com 'Don't You Want Me'.