Desmantellen a Torroella un punt de distribució de marihuana en un pis ocupat

Els Mossos detenen l'ocupa, de 28 anys, que ja tenia antecedents

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 28 anys i amb domicili a Parlavà (Baix Empordà) com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública. Va passar el 15 de desembre quan el propietari d'un pis situat a la urbanització Mas Pinell de Torroella de Montgrí (Baix Empordà) va denunciar l'ocupació del seu habitatge.
Durant la inspecció, els agents van notar una forta olor a marihuana a dins i hi van trobar 4,8 quilos de la droga, tres segelladores, quatre balances de precisió, vuit caixes d'envasar al buit, sobres de missatgeria urgent i 52 segells per fer enviaments. Els agents van identificar i detenir l'home que havia ocupat il·legalment l'habitatge i hi havia muntat un punt de distribució de marihuana.
 
Un cop detingut, els Mossos d'Esquadra van constatar que l'home tenia antecedents per fets similars. El desembre de fa un any també se'l va detenir per enviar marihuana per correu ordinari a l'estranger.
 
El detingut, de 28 anys, veí de Parlavà (Baix Empordà) i nacionalitat espanyola, ha passat aquest dimarts a disposició del jutjat d'instrucció de la Bisbal d’Empordà.