Una seixantena d’activitats formaran part de la 34a edició del Lleuresport de Girona

Tindrà lloc del 27 al 31 de desembre i el 2,3 i 4 de gener

El regidor d’Educació i Esports de l’Ajuntament de Girona, Josep Pujols, i el president del GEiEG, Francesc Cayuela, han presentat aquest matí la 34a edició del Lleuresport, el parc infantil i juvenil de Nadal de Girona, que tindrà lloc els dies 27, 28, 29, 30 i 31 de desembre del 2018 i el 2, 3 i 4 de gener de 2019. Una de les principals novetats d’aquest any són els tallers amb animals de teràpia assistida i assistència del dia 29 de desembre, que aniran a càrrec de l’Associació Teràpia amb Animals Girona (ATAGI). Concretament, hi haurà una lectura de l’hora del conte amb animals, a les 11.30 h, i una demostració de gossos de teràpia, a les 17.30 h.

A més, per primera vegada el parc comptarà també amb espectacles de màgia que s’uniran a les propostes habituals com la ludoteca, els tallers de manualitats o la pràctica esportiva. En total seran 61 les activitats de tot tipus que s’oferiran per a infants i joves en aquesta edició del parc.

“És fonamental que en aquestes dates les activitats siguin lúdiques i preparades per passar uns dies divertits en família, però també han de servir per a la reflexió sobre qüestions com les migracions o la pobresa”, ha destacat el regidor Josep Pujols, que també ha remarcat els “objectius educatius, d’inclusió i de transmissió de valors” del Lleuresport.

El parc obrirà les portes el dia 27 de desembre a les 12 h amb un espectacle inaugural a càrrec del Gran Circ de Nadal sobre Gel. La resta de dies (28, 29, 30 i 31 de desembre i 2, 3 i 4 de gener) les instal·lacions obriran de 10.30 h a 14 h i de 16.30 a 20 h tret del dia 31 de desembre, que només quedarà obert durant el matí. El preu oscil·larà entre els 4 € i els 6 €, tot i que també hi ha la possibilitat de comprar abonaments a un preu més econòmic i diverses ofertes que es poden consultar al web www.girona.cat/lleuresport

Un any més, el parc mostrarà la seva cara més solidària participant en el Banc dels Aliments. Del 18 de desembre al 4 de gener es podran entregar productes alimentaris com oli, conserves i llet als sis punts de recollida que podeu consultar al web i a canvi s’obtindrà un 2x1 per entrar al parc. També cal destacar el concurs de fotografia a través d’Instagram en el qual se sortejarà una bicicleta entre els participants.