Tossa de Mar compra els terrenys de Can Truges per a fer-hi aparcaments

Tindrà capacitat per 500 vehicles

L’alcaldessa de Tossa de Mar (Selva), Gisela Saladich, ja ha signat la compra dels terrenys de Can Truges per a fer-hi aparcaments. La inversió ha estat de 2 milions d’euros (a pagar en quatre anys) i permetrà disposar de 18.000 m2 de terreny, de prop de 500 places per a vehicles i garantir que a la finca no es desenvolupin per part dels propietaris les previsions del POUM (edifici hoteler), al ser ara propietat municipal.

Saladich, afirma que “una de les mancances més exposades pels empresaris locals és la falta d’aparcaments al municipi. Per això, l’Ajuntament ha iniciat un pla de millora dels aparcaments públics existents, i dins d’aquest pla s’adquireix la finca Can Truges”.

L’equip de govern també ha apostat per invertir en la compra d’una altra finca al sector de Sa Coma per a fer-hi pàrkings, pel preu de 80.000 euros i una superfície de 5.000 m2. Així mateix està prevista la pavimentació de diferents aparcaments de propietat municipal per millorar la qualitat dels serveis d’acollida de visitants. “És una inversió de futur”, conclou l’alcaldessa.