La Policia de Banyoles redueix un veí que s'ha presentat a comissaria amb un ganivet, una navalla i un punxó

L'home ja havia provocat aldarulls poca estona abans

La Policia Local de Banyoles ha reduït un veí que s'ha presentat a comissaria armat amb un ganivet de cuina, una navalla i un punxó. La detenció de l'individu ha tingut lloc aquesta matinada. Abans, però, l'home ja havia obligat la Policia Local i els Mossos d'Esquadra a mobilitzar-se, perquè estava llançant objectes des del balcó de casa seva (un pis situat al carrer Barcelona). Després de rebre l'avís d'un veí, la policia ha anat fins al lloc per intentar calmar-lo, però en veure que la seva presència encara l'alterava més, han optat per no intervenir.

Una estona després, però, l'home s'ha presentat a la comissaria de la Policia Local. Eren cap a les cinc de la matinada. L'individu estava molt alterat i, quan ha tocat al timbre, els agents ja han vist que s'amagava alguna cosa entre la roba. A l'avantbraç, hi duia un ganivet de cuina d'uns 55 centímetres.

Els agents han forcejat amb ell i han hagut de reduir-lo i immobilitzar-lo al terra, perquè l'home es resistia en tot moment. Després d'identificar-lo, la Policia Local l'ha escorcollat i li ha trobat dues armes més al damunt. En una de les butxaques de la jaqueta, hi portava una navalla. I amagat a la zona dels genitals, un punxó.

La Policia Local ha arrestat l'individu i ha traspassat la detenció als Mossos d'Esquadra, que seran els encarregats de passar-lo a disposició judicial.