Celebren una marxa fúnebre per la monarquia, la constitució i el feixisme a Palamós

El CDR ha organitzat una multiconsulta al llarg del dia

Palamós ha organitzat aquest matí una marxa fúnebre per a la monarquia, la constitució i el feixisme. La comitiva ha sortit del Passeig del Mar a dos quarts de deu i ha donat una volta pel municipi. El vehicles portaven cartells amb referència als símbols amb que sustenta l'Estat Espanyol i també contra el feixisme, resant frases com "Aquí acaba l'orgull i comença la llibertat".

En un altre ordre de les coses el CDR de les Gavarres ha preparat per avui una multiconsulta. Entre les preguntes que es faran hi ha les d'aprovar la constitució espanyola del 1978, la reprovació de la monarquia, què es vol fer amb el Valle de Los Caídos, si Palamós es vol declarar poble antifeixista, si es vol fer fora a la Guàrdia Civil de Sant Joan i Palamós i finalment, si es volen retirar privilegis a l'església catòlica.

Per a poder participar només cal dur el DNI, NIE, passaport o carnet de conduir. Les votacions es fan de les deu del matí fins a les vuit del vespre al Punt d'Informació Juvenil. Tots els majors de 16 anys hi poden participar.