El PPC promet fer dues comissaries noves a Palamós i Platja d'Aro

Enric Millo promet arranjar tots els camins de ronda deteriorats

Millo ha reclamat que els municipis turístics han de rebre més ajudes per fer front a l'apujada d'habitants que tenen tots els estius. Actualment, al Baix Empordà hi ha dues comissaries a la Bisbal i Sant Feliu de Guíxols. Ara el PPC proposa fer-ne dues més a Palamós i Platja d'Aro per 'acabar amb la mancança clara de seguretat' a la comarca.

D'altra banda, el cap de llista ha criticat l'estat d'alguns trams dels camins de ronda. Millo ha afirmat que el Govern ha permès que els camins 'estigui en un estat d'abandonament inacceptable'. 'El PSC duia al programa electoral del 2006 el compromís de reparació i arranjament camins de ronda i no l'ha complert', ha manifestat Millo. El líder popular ha dit que, malgrat la majoria dels trams són competència de l'Estat, ha de ser la Generalitat qui faci pressió perquè l'administració estatal arrangi alguns trams.

En concret, Millo s'ha referit al tram, competència de la Generaitat, entre el far de Sant Sebastià de Palafrugell a Cala Tamariu i que encara està pendent d'intervenció. Per altra banda, també ha indicat que dos trams competència de l'Estat, estan sense arreglar-se. Es tracta del tram de Calonge a Platja d'Aro i el d'Aigua Xelida.

Millo ha recordat que els camins de ronda 'no són únicament un element important en clau mediambiental, pel que suposen per a la protecció del medi natural, sinó que són també un reclam turístic important per a aquesta zona'. Millo ha recordat que l'estat d'alguns d'aquests camins ha arribat a provocar accidents greus, i que una persona va arribar a perdre la vida.