Gran Jonquera dona el tret de sortida a la campanya de Nadal amb una fira i una pista de gel

Les noves instal·lacions obriran dissabte 1 de desembre

El passat dissabte 24 de novembre a les sis de la tarda es va donar el tret de sortida a la campanya de Nadal del Gran Jonquera Outlet & Shopping amb diverses actuacions dels alumnes de l'escola de dansa urbana Dance Me Figueres, dirigida per Sònia Navarro. Amb una gran afluència de públic, els balls va animar els moments posteriors a l’encesa tot donant la benvinguda al Nadal. 

L’esdeveniment va coincidir amb el cap de setmana del Black Friday, el conegut “divendres negre” que estrena l’època de compres Nadalenques i que aquest any ha tingut una de les millors acollides des de la seva implantació a l’estat espanyol, el 2012. Aprofitant l’obertura del centre els set dies de la setmana, Gran Jonquera va allargar els descomptes fins diumenge.

El pròxim dissabte 1 de desembre, s’inaugurarà  la nova fira de Nadal, una de les sorpreses que Gran Jonquera ha preparat per als seus visitants durant les festes d’enguany. Aquesta nova zona exterior compta amb una de les pistes de gel més grans de la província, un trenet. A més, hi haurà una food truck on relaxar-se mentre els més menuts patinen.

La Pista de gel es podrà visitar fins el proper 7 de gener, de dilluns a divendres de 16h a 20h i els caps de setmana i festius d'onze del matí a vuit del vespre. El centre comercial també ha preparat altres activitats durant les festes, dedicades principalment als petits de la casa, com tallers d’arbres,  tions i boles de Nadal de xocolata.