Espai Gironès amplia l'horari amb motiu del Black Friday

Els descomptes aniran del 20 al 50%

Amb motiu del Black Friday els establiments de l’Espai Gironès tindran obert divendres fins les 23 hores. És la principal novetat d’una campanya que dilluns passat ja va començar a escalfar motors al Centre Comercial . Dilluns alguns locals ja feien descomptes i a mesura que avança la setmana s’hi van sumant la resta d’establiments. Amb tot, els dies que s’espera més activitat són divendres i dissabte. Els descomptes se situen entre el 20 i el 50 per cent.

El gerent de l’Espai Gironès, Pau Jordà,  afirma que aquest esdeveniment “cada vegada té més entitat pròpia” i no creu que representi un avançament de la campanya de Nadal”. Pau Jordà ha afegit que s’ha consolidat com unes mini rebaixes enmig de la temporada de tardor”.  L’any passat el Centre Comercial va rebre durant el Black Friday un 70 % més de persones que un divendres normal .

A més, en el marc del Black Friday l’Espai Gironès ha entregat des de dilluns i fins avui sis premis de 200 euros cadascun per gastar als establiments del Centre Comercial.