Apunyalat un jove davant una discoteca de Girona

L'agressor, un home de 23 anys, fou detingut la mateixa nit

Un jove va resultar apunyalat la nit del dissabte davant una discoteca de Girona com a resultat d'una baralla. L'agressor és un jove de 23 anys, veí de Girona i nacionalitat marroquina, que ha estat detingut pels Mossos d'Esquadra segons ha avançat Diari de Girona.

Els fets van tenir lloc davant de la discoteca Platea ubicada al carrer de Jeroni Real de Fontclara. Quan els agents van arribar es van trobar un jove apunyalat amb dues ferides d'arma blanca al tòrax i un a la zona lumbar. Ràpidament fou traslladat en ambulància dels Sistemes d'Emergència Mèdics (SEM) a un centre sanitari on posteriorment va rebre l'alta passades dotze hores.

Segons va relatar la víctima als agents, s'havia barallat amb un altre jove al carrer i aquest hauria fugit en bicicleta després d'apunyalar-lo. Els amics de l'agredit el van aconseguir atrapar, treure-li el ganivet i apallissar-lo.

La mare el delata

La mateixa nit dels fets la mare de l'agressor va trucar als Mossos d'Esquadra per explicar-los com el seu fill havia arribat ensangonat i amb ferides a la mà. Després d'això una ambulància el va traslladar a l'hospital per atendre'l i allà fou detingut pels agents.