Es mantenen els cabals molt elevats a l'Onyar, al Ter i al Llobregat de Muga

Queden diverses carreteres afectades per esllavissades o inundacions

El cabal dels rius va a la baixa aquest dilluns però Protecció Civil alerta que encara continua molt elevat a l'Onyar, el Ter i el Llobregat de Muga. Tot i que ha deixat de ploure i la situació s'està normalitzant, es recomana evitar rius i rieres a l'Alt i Baix Empordà, especialment. Queden sis carreteres afectades després de l'episodi de pluges de les últimes hores.
La BV-4024 a Guardiola de Berguedà està tallada per esllavissades, i també es dona pas alternatiu a la GI-682 a Tossa de Mar. La C-35 a Llagostera i la GI-665 a Monells tenen un carril tallat. Per inundacions estan tallades la GI-643 a Serra de Daró i la GIV-6216 a Sant Pere Pescador.
 
Hi ha altres carreteres secundàries tallades, com la GIP-5129 entre Vilafant i Borrassà; la GIV-6226 a Vilaür; la GIV-6213 a Fortià; la GIV-6321 entre Albons i Bellcaire d'Empordà; l'accés a La Creueta, a la GIV-6703-R1; la C-252 entre Vilabertran i Perelada, i la GIV-8321 entre Bellcaire i Albons. També està tallat l'accés a la casa rural Mas Monell a Mieres pel desbordament d'una riera.