El motorista que va morir en un accident a Calonge tenia 64 anys

Ja hi ha hagut 170 víctimes mortals a la xarxa viària interurbana catalana enguany

El motorista que va morir en l'accident d'aquest dimecres a la carretera C-31 al terme municipal de Calonge (Baix Empordà) tenia 64 anys i era de nacionalitat espanyola. Segons informa el Servei Català de Trànsit (SCT), el sinistre es va produir poc després de les vuit del vespre quan, per causes que s'estan investigant, hi va haver un xoc per encalç entre les dues motos que circulaven en direcció Palamós.
A conseqüència del sinistre, va morir el conductor de la moto que anava per darrera. Fins al lloc hi van anar set patrulles dels Mossos d'Esquadra, dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).
 
Amb aquesta víctima, ja són 170 les persones que han mort en accidents de trànsit a la xarxa viària interurbana de Catalunya en el que portem d'any.

El Servei Català de Trànsit recorda que el SIAVT (Servei d'Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit els 365 dies de l'any per oferir-los un servei d'orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el suport psicològic davant '’un sinistre de trànsit. S'hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268.