Un incendi a Salt deixa vuit persones ferides lleus per inhalació de fums

Les víctimes han estat donades d'alta a primera hora de la tarda a l'Hospital Josep Trueta

Passades les sis del matí d'aquest diumenge, els veïns de l'edifici número 1 de la Plaça Catalunya de Salt, s'han alertat quan han començat a sentir olor de fum. 'Quan he obert la porta per sortir al replà tot estava ple de fum i quasi no es podia respirar'. Així ho ha explicat a l'ACN un dels veïns que viu just al costat del pis on s'ha originat el foc. El replà del segon pis ha quedat afectat pel foc ja que totes les parets han quedat ennegrides pel fum.

El foc s'ha originat en una habitació del 2n 2a, per causes que encara es desconeixen, i el fum ha afectat la resta del pis. Vuit persones han resultat ferides lleus per inhalació de fum, però només cinc d'elles han estat evacuades i traslladades fins a l'Hospital Josep Trueta de Girona, però amb un pronòstic lleu. Hores més tard ja han estat donades d'alta. Segons han confirmat fonts del centre sanitari, es tracta de la família que viu al pis formada per dos adults, un home i una dona embarassada, i dos menors. La resta dels afectats han estat atesos al lloc de l'incendi pels serveis sanitaris.

Fins al lloc dels fets s'hi ha desplaçat cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat que han controlat el foc ràpidament.