Bouba Sabally guanya el Cros de Sant Hilari Sacalm

Aquesta és la primera victòria de l’atleta al Circuit Gironí de Cros

L’atleta del CA Lloret, Bouba Sabally, ha guanyat el Cros de Sant Hilari Sacalm aquest diumenge 11 de novembre. Aquesta és la primera victòria al Circuit Gironí de l’atleta del CA Lloret. Sabally ha dominat una cursa ràpida seguit d'aprop per un grup d'atletes de nivell, entre ells Rodrigo Torres, el triatleta Argentí, segon a arribar a meta i l'internacional Àngel Mullera [CA Lloret] que enguany enceta la seva carrera en la duatló. El local Arnau Turon [CA Olot -Terra de Volcans] era el quart en travessar la meta.

En la cursa fèmina el triomf ha estat per Marina Guerrero CA Manresa que no ha trobat oposició en una distància en la que es troba molt còmode. Només l'atleta del GEiEG, Berta Bover, ha pogut seguir l'estel•la de la banyolina. En tercer lloc la Màster Maria García del CA Palafrugell completava el podi.

La categoria de veterans ha ofert un bon espectacle a tot el públic assistent aquest diumenge al matí a Sant Hilari on Jose Maria Cañadas, del CA Castellar, ha imposat la seva potència de principi a fi. Per darrera d'ell José Antonio Rodríguez, del CA Canyelles, i Pere Boades, del CA Lloret, se les han tingut durant tot la cursa per finalment repartir-se respectivament la segona i tercera posició.

La jornada a Sant Hilari Sacalm era la tercera jornada del Circuit Gironí de Cros. La sessió ha estat protagonitzada per una Jornada de Cros curt amb una modificació al circuit instal•lat a la zona esportiva que acollia la prova en una matí bondadós pel que fa a l'aspecte climatològic, això no ha restat dificultat al traçat del circuit, ple de canvis de ritme però alhora perfecte per poder seguir les curses i gaudir de l'espectacle.

El circuit de la capital de les Guilleries ha comptat amb una bona afluència de participants i públic avui on s'han donat cita gairebé 450 atletes. El Circuit Gironí de Cros viatja al Gironès d'aquí a dues setmanes per celebrar el Cros Ciutat de Girona, prova que serà puntuable per al circuit català de cros.