Espai Gironès i el Girona FC renoven el seu conveni de col·laboració

El club tindrà un estand promocional al centre comercial

L’Espai Gironès i el Girona FC han signat un nou acord de col·laboració amb l’objectiu de generar més sinèrgies comunes. És el segon acord que el centre comercial signa amb l’entitat, després que el primer hagi estat molt  ben valorat per les dues parts. L’acord especifica que el Girona FC disposarà d’un estand promocional a les instal·lacions del centre comercial des del 19 de novembre i fins el 19 de gener. També podrà utilitzar l’espai Kids Club -que el centre comercial destina a dur a terme les activitats per als més petits- per organitzar tallers específics. 

Segons el conveni, l’Espai Gironès disposarà de cinc samarretes del primer equip firmades pels mateixos jugadors per tal que es puguin utilitzar amb finalitats promocionals a través de les xarxes socials o en alguna de les iniciatives que es duen a terme al centre. També es disposarà de dues entrades al mes per sortejar entre els clients i visitants de l’Espai Gironès i dues entrades més per sortejar entre el personal de les botigues del centre comercial.

A més, s’ha acordat  fer un Meet&Greet a l’Espai Gironès amb un parell de jugadors del primer equip que s’anunciarà entre els mesos de gener i març. Els participants s’escolliran per sorteig. També es preveu la possibilitat de dur a terme  una acció promocional on un grup de persones pugui assistir a un entrenament del primer equip i després dur a terme una trobada amb alguns jugadors.

L’acord també preveu portar a terme altres accions, com signatures de pòsters, samarretes o altres elements de marxandatge del Girona FC per part de jugadors del primer equip a les instal·lacions del centre comercial.

El gerent de l’Espai Gironès, Pau Jordà, ha manifestat la gran seva satisfacció per les sinèrgies ja creades, i que amb el nou acord es continuaran potenciant encara més, amb el club de futbol de referència a les comarques gironines, situat a la màxima categoria del futbol estatal i que porta el nom de Girona arreu de l’Estat i més enllà. A l’acte de signatura hi han assistit el president del Girona FC, Delfí Geli, i el gerent de l’Espai Gironès, Pau Jordà.