Els clients d'una botiga d'Olot redueixen un lladre en ple carrer

El jove havia robat un telèfon mòbil

Els clients d'una botiga de telefonia d'Olot han perseguit un lladre pel carrer i han aconseguit retenir-lo. El jove, que té 18 anys i viu a Blanes (Selva) s'havia endut un mòbil de l'interior de l'establiment, situat al carrer Sant Rafel.

L'intent de robatori ha tingut lloc cap a un quart de dotze. Quatre joves han entrat a l'establiment, han robat un telèfon mòbil i han marxat corrents. Els clients que hi havia a dins la botiga els han perseguit i han aconseguit retenir-ne un al mig del carrer fins que ha arribat la policia.

Precisament, es tractava del lladre que havia sostret el mòbil. A més del terminal, el jove també portava al damunt unes tisores, amb les quals havia tallat el fil de seguretat del telèfon que hi havia exposat. La policia s'ha endut emmanillat el jove, que té 18 anys i viu a Blanes, per un delicte de furt.

En paral·lel, la Policia Municipal d'Olot i els Mossos d'Esquadra han muntat un dispositiu per intentar localitzar els altres tres lladres. De moment, però, no els han trobat.